Audition

Til verdenspremiereproduktionen af ANOTHER BRICK IN THE WALL, PART 5 søger Østre Gasværk Teater 2 velsyngende og dramatisk talentfulde drenge med en spillealder på 9-12 år.
Man vil skulle kunne gå til prøver på forestillingen fra 7. august og fra og med premieren d. 22.9. spille op til 4 forestillinger om ugen frem til 21.1. 2024 – med juleferie fra medio december til og med 2.1. 2024. Spilleperioden i januar vil foregå i Aarhus (med indlogering på hotel sammen med en forældre eller værge).
Rollen er lønnet.
For at komme i betragtning skal man indsende et selftape på maksimalt 3 minutter, hvor man synger lidt af en selvvalgt sang på engelsk og fortæller kort om sig selv. Det er fint at optage med mobiltelefon – i bredformat. Selftape skal være indsendt gennem tilmeldingsformularen senest d. 11.6. Videoer der er længere end 3 minutter kommer ikke i betragtning. Alle videoer slettes efter auditionprocessen er afsluttet.
Ud fra de indsendte udvælges et mindre antal til audition, som finder sted på Østre Gasværk Teater i prøvesalen d. 16.6.
Evt. spørgsmål til ovenstående eller hjælp til tilmelding sendes til:

audition@thewallcasting.dk